LiveZilla Live Help

Support Forum

Participate in the discussion

Egenföretagare

Introduktion
Är du ny här? Berätta om dig själv och ditt företag. Ingen reklam tack!
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Utbyt erfarenheter och småprata
Öppet forum med möjlighet att skriva om egna och fråga om andras erfarenheter i olika situationer och sammanhang kring att driva och etablera olika verksamheter.
Topics: 0 Posts: 2 26-Oct-2014
by CecBFB
Affärskoncept & Idéer
Här finns det möjlighet att diskutera och ställa frågor kring olika affärskoncept och affärsidéer.
Topics: 0 Posts: 0 20-Dec-2009
by dennis
Anställning, lagar & byråkrati
Här finns det möjlighet att diskutera frågor och funderingar kring allt som har med lagar, regler och byråkrati att göra. Exempelvis hur lagar skall tolkas och tillämpas i praktiken och vilka förordningar man bör förhålla sig till i olika sammanhang osv.
Topics: 1 Posts: 7 28-Oct-2014
by JonDanford
Franchise
Har du erfarenheter kring eller om att driva en Frnachise-verksamhet, har du planer på att starta en sådan verksamhet eller söker du människor som vill driva ett franchise-företag? Utbyt erfarenheter, kunskap och ställ frågor kring Franchise här.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Frilansare & kommersiella agenter
Är du frilansare eller agent? Har du några tips och erfarenheter att dela med dig av? Berätta gärna i forumet.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Grundare, entreprenör, coach och konsult
Hr du någon av ovan nämnda roller och vill diskutera med likasinnade eller kanske funderar du på att bli konsult. Utbyt erfarenheter och ställ frågor här.
Topics: 43 Posts: 284 08-Nov-2014
by DomMertz
Starta websidor
Har du startat en web-sida och har erfarenheter att dela med dig av, eller går du kanske i tankarna att starta en och har frågor och funderingar kring detta? Använd forumet för kunskapsutbyte och möjlighet till att knyta kontakter.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget

Finansiering & Bidrag

Bank & Kredit
Här finns det möjlighet att diskutera kring erfarenheter och funderingar av bank och kredit. Tips på bra banker, saker att tänka på vid kreditansökningar, säkerheter mm.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Bidrag, stipendium och coachning
Vill du söka stipendium och bidrag? Har du kanske sökt och har erfarenheter om var och hur en ansökan bör se ut? har du behov av coachning i din verksamhet eller kan du kanske hjälpa andra med viss coachning?
Topics: 23116 Posts: 2939 28-Mar-2017
by allenadsuza18
Finansiering, kapital & riskkapital
Behöver du hjälp med finansiering och var det finns möjlighet att finna detta och hur du kan komma i kontakt med riskkapital-bolag och finansiärer? Kanske är du finansiär och söker intressanta projekt och företag. Utbyt erfarenheter och kunskap och knyt kontakter i detta forum.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Investorer & Finansiärer
Är du investerare eller finansiär? Här finns möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter med likasinnade. Se även forumet kring riskkapital och investerare.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Stiftelsen beviljar
Vill du söka bidrag till din verksamhet eller har du fått bidrag? Dela med dig av dina tips eller ställ frågor.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget

Legal & Commercial

Starta ett SUF
Hur fungerar det och vad är fördelarna med ett starta ett SUF? Har du erfarenheter av detta som du vill dela med dig av eller har du frågor och funderingar kring vad du bör tänka på innan du startar ett SUF? Utbyt erfarenheter i detta forum.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Driva ett SUF
Driver du ett SUF idag eller har du planer på att börja? Utbyt erfarenheter och ställ frågor kring att driva ett SUF i detta forum. Se även "Starta ett SUF".
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Driva ett AB
Driver du ett AB idag eller har du planer på att börja? Utbyt erfarenheter och ställ frågor kring att driva ett AB i detta forum. Se även "Starta ett AB".
Topics: 0 Posts: 1 03-Nov-2014
by HalMcdougal
Driva ett Malta Ltd
Driver du ett Malta-bolag idag eller har du planer på att börja? Utbyt erfarenheter och ställ frågor kring att driva ett Malta-bolag i detta forum. Se även "Starta ett Malta-bolag".
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Juridiska formulär
Behöver du hjälp att förstå dig på krångliga formulär som skall fyllas i eller har du erfarenhet av detta. Utbyt tankar och kunskap kring saken i detta forum.
Topics: 24 Posts: 216 09-Nov-2014
by HelWarrick
Starta ett AB
Hur fungerar det och vad är fördelarna med ett starta ett AB? Har du erfarenheter av detta som du vill dela med dig av eller har du frågor och funderingar kring vad du bör tänka på innan du startar ett AB? Utbyt erfarenheter i detta forum.
Topics: 0 Posts: 0 Aldrig
by Inget
Starta ett Malta Ltd.
Hur fungerar det och vad är fördelarna med ett starta ett Malta-bolag? Har du erfarenheter av detta som du vill dela med dig av eller har du frågor och funderingar kring vad du bör tänka på innan du startar ett Malta-bolag? Utbyt erfarenheter i detta forum.
Topics: 8 Posts: 9 29-Oct-2014
by

Allmänt

Beröm, kritik & förslag
Har vi gjort någonting bra, eller något mindre bra? Är det något vi kan förbättra eller förändra? Tveka inte att skriva Era åsikter här.
Topics: 105 Posts: 247 03-Nov-2014
by HelMeadows
Övrigt
Helt öppet forum med möjlighet till helt fria diskussioner.
Topics: 3592 Posts: 21107 18-Nov-2014
by Lui6370